Aktualno

Okiti smo bor s prijateljima iz vrtića

Već tradicionalno dvanaestu godinu za redom članovi Udruge invalida Bedekovčina i njihovi mali prijatelji iz Dječjeg vrtića Bedekovčina zajedno kite bor.

Ove godine, članovi Udruge posjetili su male prijatelje u njihovim prostorima i zajedno su okitili dva bora (jednog u prostorima vrtića, drugog ispred zgrade vrtića). Lijepo su se proveli u društvu mališana, a ravnateljica vrtića i sve tete dočelake su ih raširenih ruku i topla srca. Razmijenili su ručno rađene poklone kao mali znak pažnje za nadolazeće blagdane.

Članovi Udruge invalida Bedekovčina jako su ponosni što su ove godine iznenadili svoje male prijatelje iznimno dragocjenim darom – Betlehemskim svjetlom, koje je u Udrugu donijela naša volonterka Zagorka Mikulec izravno iz Beča.

Nek svima je sretan Božić <3

 

 

 

Betlehemsko svjetlo u Udruzi invalida Bedekovčina

Svake godine na tisuće ljudi odlazi u Beč kako bi u ovo predblagdansko vrijeme donijeli svojim kućama Betlehemsko svjetlo i osjetili dašak blagostanja i mira u srcima. Naša draga volonterka, Zagorka Mikulec, zajedno sa grupom izviđača također je posjetila Beč i vratila se u Bedekovčinu te u ponedjeljak, 15.12.2014., donijela svojim prijateljima iz Udruge invalida Bedekovčina čaroliju svjetla iz Betlehema. Odjevena u izviđačku odoru ispričala nam je gdje je bila i što je donijela i time razveselila naša mala srca.

Članovi Udruge invalida Bedekovčina odlučili su da je, uz takav poklon, pravi trenutak da okite bor i stvore prekrasnu blagdansku atmosferu u kojoj su uživali ostatak večeri zabavljajući se i pjevajući božićne pjesme.

Od srca zahvaljujemo Zagorki što nam je uljepšala božićne blagdane. <3